Over ons

Freek Verheul

Ruim 20 jaar heb ik ervaring als neuroloog en opleider voor neurologen. De raakvlakken met de psychiatrie hebben mij altijd geboeid. Mede hierdoor heb ik mij de laatste jaren verdiept in de Transactionele Analyse. Ik heb de TA opleiding gevolgd bij Instituut van der Heijden en de titel Basic Transactional Analist (BTA) behaald.
Daarna heb ik de Somatic Experience opleiding gevolgd en mij bekwaamd in lichaamsgerichte psychotherapie en psychotrauma.

Tijdens mijn coaching opleidingen heb ik op een andere manier leren denken en begeleiden. Van diagnose stellen en behandelen als neuroloog naar lichaams gerichte therapie: meedenken en meevoelen naar de stem van het lichaam. In een veilige setting kan ik als therapeut samen met jou werken om persoonlijke inzichten en oplossingsstrategieën te ontdekken.

Mijn nieuwsgierigheid en het maken van contact blijven mijn drijfveren.
Freek Verheul is BIG geregistreerd nr 59024512901.

Janneke Hamelink

Naast coach/counselor ben ik wijkverpleegkundige en docent Zorg & Welzijn. Belangrijke taken als wijkverpleegkundige zijn het stellen van verpleegkundige diagnoses, indiceren, opstellen van behandelplannen en het verlenen van zorg.

Als docent werk ik aan deskundigheidsbevordering van medewerkers in de zorg. Het bouwen aan zelf-vertrouwen van zowel zorgverleners en zorgvragers geeft mij iedere dag opnieuw plezier en voldoening in mijn werk.

In de Transactionele Analyse (TA) staat gelijkwaardig contact en het versterken van autonomie centraal. Dit heeft gemaakt dat ik na mijn 4-jarige hbo-opleiding tot counselor mij verder geschoold en bekwaamd heb in de TA van Eric Berne. In 2016 heb ik mijn certificaat BTA hiervoor behaald. Als coach/counselor blijf ik bouwen aan zelf-vertrouwen. Het meer en meer ervaren van verbinding met jezelf en je naasten zijn hiervan het fijne gevolg.

Janneke Hamelink is BIG geregistreerd nr 89019570430.